MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hús romlási folyamatából izolált élesztőgombák és baktériumok interakciójának és potenciális védőhatásának vizsgálata

Szakács, Bianka (2013) Hús romlási folyamatából izolált élesztőgombák és baktériumok interakciójának és potenciális védőhatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szakacs_Bianka.pdf] Szöveg
Szakacs_Bianka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333678; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 49-53.; Mb. tanszéki jel; Csirkehús; Élesztőgombák; Baktériumok; Metschnikowia pulcherrima;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 10:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2278
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése