MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hús alapú expedíciós készételek technológiai vonatkozásainak és minőségi paramétereinek vizsgálata

Kiss, Attila (2018) Hús alapú expedíciós készételek technológiai vonatkozásainak és minőségi paramétereinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Attila.pdf] Szöveg
Kiss_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389197; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [43-44.]; Ht. tanszéki jel; Készételek; Tartósítás. liofilezés; Sertéshús; Húsipari technológia; Sous vide technológia; Zsírban sütés; Rehidratálás; Húsminőség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 10:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2276
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése