Blakaj, Denis (2020) Investigation of fruit mash fermentation process by using different nutrients. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegDenis_Blakaj.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ425341; Budapest; Bibliogr.: p. 51-58.; Sör. tanszéki jel; Gyümölcscefre; Pálinkafőzés; Italtechnológia; Fermentációs technológiák; Tápanyagtartalom; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 16 Nov 2023 13:46 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Fejzullahu, Fatjona - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2261 |


