Bognár, Kitti Annamária (2020) Az akasztói szikiponty és brokkoli köret in vitro emésztésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bognar_Kitti_Annamaria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bognar_Kitti_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ425659; Budapest; Bibliogr.: p. 45-50.; Ké. tanszéki jel; Ponty; Halfeldolgozás; Zsírtartalom; Brokkoli; Emésztés; Polifenolok; Zsírsavösszetétel; Egészséges táplálkozás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tormási, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/225 |