MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az akasztói szikiponty és brokkoli köret in vitro emésztésének vizsgálata

Bognár, Kitti Annamária (2020) Az akasztói szikiponty és brokkoli köret in vitro emésztésének vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bognar_Kitti_Annamaria.pdf] Szöveg
Bognar_Kitti_Annamaria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425659; Budapest; Bibliogr.: p. 45-50.; Ké. tanszéki jel; Ponty; Halfeldolgozás; Zsírtartalom; Brokkoli; Emésztés; Polifenolok; Zsírsavösszetétel; Egészséges táplálkozás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tormási, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/225
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése