Ignácz, Kinga (2018) Akácmézek dielektromos tulajdonságának és antibakteriális hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ignacz_Kinga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ignacz_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390372; Budapest; Élelmiszermérnöki szak (MSc), Élelmiszer-biotechnológia; Bibliogr.: p. 60-61.; Fi. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Akácméz; Antimikrobás hatás; Dielektromos módszer; RABIT; Mikrobiológiai vizsgálat; Élelmiszerminőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 08:47 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vozáry, Eszter - - Konzulens Kovács, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/224 |