MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Akácmézek dielektromos tulajdonságának és antibakteriális hatásának vizsgálata

Ignácz, Kinga (2018) Akácmézek dielektromos tulajdonságának és antibakteriális hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ignacz_Kinga.pdf] Szöveg
Ignacz_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390372; Budapest; Élelmiszermérnöki szak (MSc), Élelmiszer-biotechnológia; Bibliogr.: p. 60-61.; Fi. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Akácméz; Antimikrobás hatás; Dielektromos módszer; RABIT; Mikrobiológiai vizsgálat; Élelmiszerminőség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vozáry, Eszter
-
-
Konzulens
Kovács, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/224
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése