Nagy László, Bendegúz (2016) Ike-jime japán hal-vágástechnológia : ponty (Cyprinus carpio) húsminőségére és eltarthatóságára gyakorolt hatásának és ipari alkalmazásának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegNagy_Laszlo_Bendeguz.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382558; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Ht. tanszéki jel; Halfeldolgozás; Ponty; Vágástechnológia; Halhús; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 14 Nov 2023 11:13 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Palotás, Péter - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2206 |


