Kiss, Attila (2018) Hús alapú expedíciós készételek technológiai vonatkozásainak és minőségi paramétereinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegKiss_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389197; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [43-44.]; Ht. tanszéki jel; Készételek; Tartósítás. liofilezés; Sertéshús; Húsipari technológia; Sous vide technológia; Zsírban sütés; Rehidratálás; Húsminőség; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:35 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2176 |


