Bakó, Dóra (2014) Humán táplálkozási célra nemesített tritikálé, búza, rozs, őrleményeik, és keverékek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegBako_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371614; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 74-77.; Ht. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Triticale; Liszt; Liszt-vizsgálat; Tésztaipari alapanyagok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:01 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2168 |


