MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Humán táplálkozási célra nemesített tritikálé, búza, rozs, őrleményeik, és keverékek vizsgálata

Bakó, Dóra (2014) Humán táplálkozási célra nemesített tritikálé, búza, rozs, őrleményeik, és keverékek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bako_Dora.pdf] Szöveg
Bako_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371614; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 74-77.; Ht. tanszéki jel; Gb. tanszéki jel; Triticale; Liszt; Liszt-vizsgálat; Tésztaipari alapanyagok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 10 Nov 2023 10:01
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2168
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése