Németh, Zoltán (2017) Hő- és nagynyomású kombinált kezelések hatása marhahús tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nemeth_Zoltan.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nemeth_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375328; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, állatitermék technológia szakirány; Bibliogr.: p. [43-47].; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; Beltartalmi vizsgálat; Színvizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 10 Nov 2023 10:54 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2152 |