MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Adalékanyagok mennyiségének csökkentési lehetősége nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására

Mezőfi, Zsuzsanna (2015) Adalékanyagok mennyiségének csökkentési lehetősége nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mezofi_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Mezofi_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370116; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-40.; Ht. tanszéki jel; Tejipari technológia; Állományjavítók; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Tejkezelés; Élelmiszer-adalékanyagok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 08:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/193
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése