MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gyors és környezetbarát analitikai módszer kidolgozása snack termékek nyersfehérje- és sótartalmának meghatározására

Gál, Enikő (2018) Gyors és környezetbarát analitikai módszer kidolgozása snack termékek nyersfehérje- és sótartalmának meghatározására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gal_Eniko.pdf] Szöveg
Gal_Eniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390012; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Ké. tanszéki jel; Snack-termékek; Chips; FT-NIR spektrométer; Fehérjetartalom; Sótartalom; Kemometria;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 07 Nov 2023 09:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Fodor, Marietta
-
-
Konzulens
Benes, Eszter Luca
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1899
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése