Gál, Enikő (2018) Gyors és környezetbarát analitikai módszer kidolgozása snack termékek nyersfehérje- és sótartalmának meghatározására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gal_Eniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gal_Eniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390012; Budapest; Biomérnök (BSc) szak, Alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Ké. tanszéki jel; Snack-termékek; Chips; FT-NIR spektrométer; Fehérjetartalom; Sótartalom; Kemometria; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 07 Nov 2023 09:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Fodor, Marietta - - Konzulens Benes, Eszter Luca - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1899 |