Gózony, Virág Ágnes (2018) Gyógynövénylikőrök termékfejlesztése, fogyasztói kedveltsége és érzékszervi fejlesztési irányainak meghatározása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2060.02.09.) |
Kulcsszavak: | ENTZ390123; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 70-74.; ÁÉ. tanszéki jel; Likőrgyártás; Gyógynövénykivonatok; Érzékszervi vizsgálat; Termékfejlesztés; Zwack Unicum Rt.; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 07 Nov 2023 09:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Sipos, László - - Konzulens Rádai, Erzsébet - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1894 |