Ekés, Orsolya (2018) Gluténmentes tápióka bázisú száraztészta fejlesztése shiitake gomba felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ekes_Orsolya.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ekes_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389464; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. 58-60.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes száraztészták; Tésztaipari technológia; Shiitake gomba; Tápióka; NIR/NIT spektroszkópia; Fenoltartalom; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1831 |