MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gluténmentes tápióka bázisú száraztészta fejlesztése shiitake gomba felhasználásával

Ekés, Orsolya (2018) Gluténmentes tápióka bázisú száraztészta fejlesztése shiitake gomba felhasználásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ekes_Orsolya.pdf] Szöveg
Ekes_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389464; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. 58-60.; Gb. tanszéki jel; Gluténmentes száraztészták; Tésztaipari technológia; Shiitake gomba; Tápióka; NIR/NIT spektroszkópia; Fenoltartalom; Antioxidáns kapacitás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 09:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1831
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése