MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gluténmentes sörök alapanyagaival és technológiájával foglalkozó kutatások összefoglalása

Tóth, Viktória (2020) Gluténmentes sörök alapanyagaival és technológiájával foglalkozó kutatások összefoglalása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Viktoria.pdf] Szöveg
Toth_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ426473; Budapest; Bibliogr.: p.51-54.; Ht. tanszéki jel; Gluténmentes sör; Söripari technológia; Kölessör; Cirok; Hajdinasör;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 09:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1830
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése