Tóth, Viktória (2020) Gluténmentes sörök alapanyagaival és technológiájával foglalkozó kutatások összefoglalása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Viktoria.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426473; Budapest; Bibliogr.: p.51-54.; Ht. tanszéki jel; Gluténmentes sör; Söripari technológia; Kölessör; Cirok; Hajdinasör; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1830 |