Tóth, Viktória (2020) Gluténmentes sörök alapanyagaival és technológiájával foglalkozó kutatások összefoglalása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegToth_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ426473; Budapest; Bibliogr.: p.51-54.; Ht. tanszéki jel; Gluténmentes sör; Söripari technológia; Kölessör; Cirok; Hajdinasör; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 09:20 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1830 |


