MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gin vivőalkohol változtatásának hatása a kialakuló íz illat- és aromatikai összetevőkre

Mészáros-Komáromy, Dénes (2020) Gin vivőalkohol változtatásának hatása a kialakuló íz illat- és aromatikai összetevőkre. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2040.05.07.)
Kulcsszavak: ENTZ412700; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 57-59.; Sör. tanszéki jel; Gin; Italtechnológia; Lepárlás; Aromaanyagok; Fűszernövények;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 06 Nov 2023 08:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csendes, Zsolt
-
-
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1816
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése