Mészáros-Komáromy, Dénes (2020) Gin vivőalkohol változtatásának hatása a kialakuló íz illat- és aromatikai összetevőkre. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2040.05.07.) |
Kulcsszavak: | ENTZ412700; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 57-59.; Sör. tanszéki jel; Gin; Italtechnológia; Lepárlás; Aromaanyagok; Fűszernövények; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 06 Nov 2023 08:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csendes, Zsolt - - Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1816 |