Csikós, Flóra Zsuzsanna (2018) Fűszernövények hatóanyagainak kimutathatósági határának meghatározása csirkehúsnál érzékszervi vizsgálati módszerekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csikos_Flora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csikos_Flora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389157; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [43-46.]; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Csirkehús; Eltarthatóság; Elektronikus orr; Sous vide technológia; Illóolajok; Fűszernövények; Hatóanyagok; Antimikrobás hatás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:53 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - - Khabat, Noori Hussein - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1756 |