MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszernövények aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetőségei csirkehús esetén

Tóth, Zoltán (2019) Fűszernövények aktív komponenseinek és a nagy hidrosztatikus nyomás kombinálásának lehetőségei csirkehús esetén. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Zoltan.pdf] Szöveg
Toth_Zoltan.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391833; Budapest; Élelmiszermérnők (MSC), Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 37-41.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Aromaanyagok; Antimikrobás hatás; Elektronikus orr; Tápanyagtartalom; Fűszernövények; Mikrobiológiai vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:52
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1755
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése