Bácsfalvi, Anna Lavínia (2018) Fűszerkivonat hatóanyag (allil-izotiocianát) és nagy hidrosztatikus nyomású kezelés kombinált alkalmazásának hatása darált csirkehús minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bacsfalvi_Anna_Lavinia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bacsfalvi_Anna_Lavinia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ390109; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 43-47.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Darálthús; Húsminőség; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Fűszerkivonat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:49 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1752 |