MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszerkivonat hatóanyag (allil-izotiocianát) és nagy hidrosztatikus nyomású kezelés kombinált alkalmazásának hatása darált csirkehús minőségére

Bácsfalvi, Anna Lavínia (2018) Fűszerkivonat hatóanyag (allil-izotiocianát) és nagy hidrosztatikus nyomású kezelés kombinált alkalmazásának hatása darált csirkehús minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bacsfalvi_Anna_Lavinia.pdf] Szöveg
Bacsfalvi_Anna_Lavinia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390109; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök (MSc) szak; Bibliogr.: p. 43-47.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Darálthús; Húsminőség; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Fűszerkivonat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:49
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1752
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése