MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszeres kézműves lekvárfélék fejlesztése

Horváth, Anita (2015) Fűszeres kézműves lekvárfélék fejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horvath_Anita.pdf] Szöveg
Horvath_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369971; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-60.; Kot. tanszéki jel; Lekvár; Birslekvár; Antioxidáns kapacitás; Reológiai vizsgálatok; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:47
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1746
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése