Lukács, Brigitta (2020) Frukto-oligoszacharidot (FOS) tartalmazó fánk töltelék előállítása és reológiai vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lukacs_Brigitta.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lukacs_Brigitta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ426350; Budapest; Bibliogr.: p.52-55.; Kot. tanszéki jel; Édesipari technológia; Frukto-oligoszacharidok; Inulin; Lekvár; Meggy; Fánk; Töltelékárúk; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1730 |