MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Friss szamóca tárolhatóságának javítása ózon alkalmazásával

Völgyesi, Kinga (2016) Friss szamóca tárolhatóságának javítása ózon alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Volgyesi_Kinga.pdf] Szöveg
Volgyesi_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ383010; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 30-31.; ÁÉ. tanszéki jel; Tárolás - gyümölcs; Tárolhatóság; Szamóca; ózon;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 13:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hitka, Géza
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1718
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése