Völgyesi, Kinga (2016) Friss szamóca tárolhatóságának javítása ózon alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Volgyesi_Kinga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Volgyesi_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ383010; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Tartósítóipari technológiá szakirány; Bibliogr.: p. 30-31.; ÁÉ. tanszéki jel; Tárolás - gyümölcs; Tárolhatóság; Szamóca; ózon; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:29 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hitka, Géza - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1718 |