Vidács, Gergely (2020) Friss babok gyártástechnológiájának bemutatása Edamame szójababbal végzett kísérlet alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ425636; Budapest; Bibliogr.: p. 23-24.; Kot. tanszéki jel; Konzervtechnológia; Szójabab; Bonduelle Nagykőrös Kft; Hőkezelés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 13:27 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1712 |


