MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszerpaprika-őrlemények beltartalmi értékeit befolyásoló tényezők

Kerek, Máté (2013) Fűszerpaprika-őrlemények beltartalmi értékeit befolyásoló tényezők. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kerek_Mate.pdf] Szöveg
Kerek_Mate.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ392786; Budapest; Kertészmérnök BSc; Bibliogr.: p. 46-50.; Zö. tanszéki jel; Fűszerpaprika; Fűszerpaprika-őrlemény; Fűszerpaprika termesztése; Beltartalmi vizsgálat; Utóérés; Szárítási paraméterek; Tárolási körülmények;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 10:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Slezák, Katalin
-
-
Konzulens
Ugróczi-Nagy, Kitti
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1663
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése