MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fűszerezett sertéshús érzékszervi tulajdonságainak műszeres vizsgálata kombinált tartósítási eljárások (sous-vide és nagy hidrosztatikus nyomás) alkalmazása esetén és a hűtve tárolás során

Dobos, Gabriella (2015) Fűszerezett sertéshús érzékszervi tulajdonságainak műszeres vizsgálata kombinált tartósítási eljárások (sous-vide és nagy hidrosztatikus nyomás) alkalmazása esetén és a hűtve tárolás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Dobos_Gabriella.pdf] Szöveg
Dobos_Gabriella.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369752; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; Húsminőség; Elektronikus orr; Sertéshús; Kakukkfű; Színmérés; pH-érték; Hűtőipari technológia; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 10:36
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1651
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése