Pálócziné Furulyás, Diána (2012) Fűszeres mascarponéval töltött csokoládé desszert érzékszervi vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Furulyas_Diana.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Furulyas_Diana.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326696; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 33-34.; Gb. tanszéki jel; Csokoládégyártás; Bonbon; Töltött csokoládék; Érzékszervi vizsgálat; Tejcsokoládé; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 10:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1647 |