Agócs, János (2017) Friss szilvából és aszeptikus szilvavelőből történő pálinkafőzés minőségi és gazdaságossági elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Agocs_Janos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Agocs_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373654; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 60.; Élip. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Szilvapálinka; Aszeptikus technológia; Gyümölcsvelő; Szeszipari technológia; Költségvetés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 31 Okt 2023 09:55 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bogóné Tóth, Zsuzsánna - - Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1619 |