MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Friss szilvából és aszeptikus szilvavelőből történő pálinkafőzés minőségi és gazdaságossági elemzése

Agócs, János (2017) Friss szilvából és aszeptikus szilvavelőből történő pálinkafőzés minőségi és gazdaságossági elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Agocs_Janos.pdf] Szöveg
Agocs_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373654; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 60.; Élip. tanszéki jel; Sör. tanszéki jel; Pálinkafőzés; Szilvapálinka; Aszeptikus technológia; Gyümölcsvelő; Szeszipari technológia; Költségvetés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 31 Okt 2023 09:55
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bogóné Tóth, Zsuzsánna
-
-
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1619
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése