Kiss, Attila (2016) Finomseprős és tölgyszegmenses érlelés hatása Olaszrizling bor minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kiss_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kiss_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ366826; Budapest; Szőlész-borász BSc, szőlész-borász mérnöki alapképzési szak; Bibliogr.: p. 34.; Sző. tanszéki jel; Finomseprőn tartás; Olaszrizling; Borászati technológia; Barrique érlelés; Profilanalízis; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 12:04 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásti, György - - Konzulens Répás, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1552 |