MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Finomseprős és tölgyszegmenses érlelés hatása Olaszrizling bor minőségére

Kiss, Attila (2016) Finomseprős és tölgyszegmenses érlelés hatása Olaszrizling bor minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kiss_Attila.pdf] Szöveg
Kiss_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ366826; Budapest; Szőlész-borász BSc, szőlész-borász mérnöki alapképzési szak; Bibliogr.: p. 34.; Sző. tanszéki jel; Finomseprőn tartás; Olaszrizling; Borászati technológia; Barrique érlelés; Profilanalízis;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 12:04
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pásti, György
-
-
Konzulens
Répás, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1552
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése