MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A fermentációs technológiák alapjai

Krassóné Józsa, Ildikó (2015) A fermentációs technológiák alapjai. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Krassone_Jozsa_Ildiko.pdf] Szöveg
Krassone_Jozsa_Ildiko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373478; Budapest; Agrár és természettudományi szakfordító szakirányú továbbképzés; L. tanszéki jel; Fermentációs technológiák; Táptalajok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 30 Okt 2023 09:44
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1527
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése