Juhász, András Gábor (2018) A fenntartható sörgyártás és tágabb környezeti hatásainak vizsgálata : Sustainability in the Brewing Industry – The Greater Effect. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of juhasz_andras_gabor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
juhasz_andras_gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389600; Budapest; Agrár és természettudományi szakfordító szakirányú továbbképzés; Bibliogr.: p. [85-87].; L. tanszéki jel; Söripari technológia; Fenntartható gazdálkodás; Sörfőző víz; Vízhasznosítás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 30 Okt 2023 10:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Almási, Anikó - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1511 |