Szebeni, Dániel (2018) Felengedtetett, MAP csomagolású baromfihús alapú termékek minőségi jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szebeni_Daniel.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szebeni_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ392528; Budapest; Bibliogr.: p. 31-33.; Ht. tanszéki jel; Baromfihús; Módosított atmoszférás csomagolás; Húsminőség; Eltarthatóság; Pizza; Panírozott élelmiszerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 10:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1494 |