MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Felengedtetett, MAP csomagolású baromfihús alapú termékek minőségi jellemzőinek vizsgálata

Szebeni, Dániel (2018) Felengedtetett, MAP csomagolású baromfihús alapú termékek minőségi jellemzőinek vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szebeni_Daniel.pdf] Szöveg
Szebeni_Daniel.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ392528; Budapest; Bibliogr.: p. 31-33.; Ht. tanszéki jel; Baromfihús; Módosított atmoszférás csomagolás; Húsminőség; Eltarthatóság; Pizza; Panírozott élelmiszerek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 10:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1494
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése