MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fekete ribiszke fajták beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata a bepárlás során

Pálmai, Kitti Anett (2014) Fekete ribiszke fajták beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata a bepárlás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Palmai_Kitti.pdf] Szöveg
Palmai_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370925; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-44.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Fekete ribiszke; Beltartalmi vizsgálat; Fajtavizsgálat; Bepárlás
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 09:41
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1486
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése