Pálmai, Kitti Anett (2014) Fekete ribiszke fajták beltartalmi értékeinek összehasonlító vizsgálata a bepárlás során. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Palmai_Kitti.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Palmai_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370925; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-44.; Ht. tanszéki jel; Kot. tanszéki jel; Fekete ribiszke; Beltartalmi vizsgálat; Fajtavizsgálat; Bepárlás |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 09:41 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1486 |