MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

100% Hajdina sör gyártási technológiájának meghatározása

Horn-Barta, Attila (2017) 100% Hajdina sör gyártási technológiájának meghatározása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Horn-Barta_Attila.pdf] Szöveg
Horn-Barta_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ373766; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 33.; Sör. tanszéki jel; Hajdinasör; Söripari technológia; Gluténmentes sör;
Szakterület(ek): T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 21 Aug 2023 12:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/145
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése