Horn-Barta, Attila (2017) 100% Hajdina sör gyártási technológiájának meghatározása. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Horn-Barta_Attila.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Horn-Barta_Attila.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ373766; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 33.; Sör. tanszéki jel; Hajdinasör; Söripari technológia; Gluténmentes sör; |
Szakterület(ek): | T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 21 Aug 2023 12:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/145 |