MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fagylaltgyártás során használt állományjavítók kiváltása különböző tojástermékekkel

Hamvas, Krisztina (2015) Fagylaltgyártás során használt állományjavítók kiváltása különböző tojástermékekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Hamvas_Krisztina.pdf] Szöveg
Hamvas_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ370089; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Állományjavítók; Tojásfehérje; Tojáslé; Tojáspor; Vanilia;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 07:21
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1408
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése