Hamvas, Krisztina (2015) Fagylaltgyártás során használt állományjavítók kiváltása különböző tojástermékekkel. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hamvas_Krisztina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hamvas_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370089; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ht. tanszéki jel; Fagylalt; Állományjavítók; Tojásfehérje; Tojáslé; Tojáspor; Vanilia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1408 |