Kálniczky, Anna (2013) Fagylalt készítése különböző cukorösszetevők felhasználásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kalniczky_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kalniczky_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (948kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334002; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 38-39.; Gb. tanszéki jel; fagylaltgyártás; édesipari technológia; cukortartalom |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1407 |