MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Fagylalt készítése különböző cukorösszetevők felhasználásával

Kálniczky, Anna (2013) Fagylalt készítése különböző cukorösszetevők felhasználásával. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kalniczky_Anna.pdf] Szöveg
Kalniczky_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (948kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ334002; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 38-39.; Gb. tanszéki jel; fagylaltgyártás; édesipari technológia; cukortartalom
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 07:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Soós, Anita
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1407
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése