Hidas, Karina Ilona (2015) Fagyasztási idő becslése, matematikai modellek összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Hidas_Karina_Ilona.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Hidas_Karina_Ilona.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370014; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-60.; Ht. tanszéki jel; Fagyaszthatóság; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; Matematikai modellezés; Burgonya; Barna kenyér; Fehér kenyér; Fagyasztók; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:13 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1402 |