Wittner, Ágnes (2012) Extrakciós paraméterek optimalizálása almatörköly polifenol-tartalmának kinyerése céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Wittner_Agnes.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Wittner_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332224; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 48-51.; Kot. tanszéki jel; Almatörköly; Polifenolok; Extrakció; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 15 Jan 2024 13:32 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szabó-Nótin, Beatrix - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1388 |