MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Extrakciós paraméterek optimalizálása almatörköly polifenol-tartalmának kinyerése céljából

Wittner, Ágnes (2012) Extrakciós paraméterek optimalizálása almatörköly polifenol-tartalmának kinyerése céljából. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Wittner_Agnes.pdf] Szöveg
Wittner_Agnes.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332224; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, szakirány: élelmiszertechnológia és termékfejlesztés; Bibliogr.: p. 48-51.; Kot. tanszéki jel; Almatörköly; Polifenolok; Extrakció;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 15 Jan 2024 13:32
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1388
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése