Győri, Szilvia (2012) Energiaital gyártás minőségirányítási rendszerének feltételei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gyori_Szilvia.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gyori_Szilvia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332543; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 39-40.; Gb. tanszéki jel; Üdítőitalipari technológia; Energiaital; Üdítőitalipari technológia; HACCP rendszer; ISO szabványok; Minőségbiztosítás; Minőségellenőrzés; |
Szakterület(ek): | T Technology T Technology (General) T Technology TS Manufactures |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 30 Nov 2023 09:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1294 |