Karsai, Mirjam Krisztina (2024) Illatos világfajták és illatos rezisztens szőlőfajták aromaanyagainak változása erjedés és lepárlás folyamán. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
874248248.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
874248248_szdmelleklet.pdf
Letöltés (57kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 874248248; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlész-borász mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-SZBOR; 874248248.pdf; 874248248_szdmelleklet.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 09:23 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána Ágnes ZAJM45 - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12918 |


