MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Illatos világfajták és illatos rezisztens szőlőfajták aromaanyagainak változása erjedés és lepárlás folyamán

Karsai, Mirjam Krisztina (2024) Illatos világfajták és illatos rezisztens szőlőfajták aromaanyagainak változása erjedés és lepárlás folyamán. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 874248248.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
874248248.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 874248248_szdmelleklet.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
874248248_szdmelleklet.pdf

Letöltés (57kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 874248248; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlész-borász mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-SZBOR; 874248248.pdf; 874248248_szdmelleklet.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 09:23
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána Ágnes
ZAJM45
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12918
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése