Tóth, Endre (2014) Az E-mentes sütőipari termékek vizsgálata, elterjedésének lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegToth_Endre.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ371574; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Gb. tanszéki jel; Adalékmentes termék; Sütőipari termékek; Sütőipar |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 27 Okt 2023 07:26 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kóczánné Manninger, Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1289 |


