MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az E-mentes sütőipari termékek vizsgálata, elterjedésének lehetőségei

Tóth, Endre (2014) Az E-mentes sütőipari termékek vizsgálata, elterjedésének lehetőségei. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Endre.pdf] Szöveg
Toth_Endre.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371574; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Gb. tanszéki jel; Adalékmentes termék; Sütőipari termékek; Sütőipar
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 27 Okt 2023 07:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczánné Manninger, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/1289
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése