Matejka, Gergely (2025) Módszerfejlesztés csokoládé cukortalmának roncsolásmentes vizsgálatára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
850641934.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
850641934_szdkivonat1.pdf
Letöltés (188kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 850641934; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELBIZ; 850641934.pdf; 850641934_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 09:59 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Benes, Eszter Luca QBSPMX - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12775 |


