MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Laskagomba alapú, csökkentett hústartalmú burger fejlesztése

Méhes, Attila Dénes (2025) Laskagomba alapú, csökkentett hústartalmú burger fejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839471336.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839471336.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839471336_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839471336_szdkivonat1.pdf

Letöltés (548kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839471336; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-HU-ELELM; 839471336.pdf; 839471336_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
MNC3FF
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12614
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése