Khan, Mahad (2024) Development of fermented and non-fermented beverages by Buttermilk. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839469609.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839469609_szdkivonat1.pdf
Letöltés (118kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839469609; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-EN-ELELM; 839469609.pdf; 839469609_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 10:24 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyulasné Dr. Zeke, Ildikó Csilla CI43LL - Konzulens Hidas, Karina Ilona H2GCHI - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12583 |


