MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Development of fermented and non-fermented beverages by Buttermilk

Khan, Mahad (2024) Development of fermented and non-fermented beverages by Buttermilk. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839469609.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839469609.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839469609_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839469609_szdkivonat1.pdf

Letöltés (118kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839469609; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-EN-ELELM; 839469609.pdf; 839469609_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:24
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyulasné Dr. Zeke, Ildikó Csilla
CI43LL
-
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
H2GCHI
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12583
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése