Horváth, Márton (2024) Saccharomyces cerevisiae és kevert élesztőkultúra hatása olaszrizling must erjesztésére. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
839469058.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
839469058_szdkivonat1.pdf
Letöltés (98kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 839469058; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlész-borász mérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-SZBOR; 839469058.pdf; 839469058_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 28 Okt 2025 09:42 |
| Utolsó változtatás: | 29 Okt 2025 10:27 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szövényi, Áron Pál T3XC8J - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12559 |


