MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Saccharomyces cerevisiae és kevert élesztőkultúra hatása olaszrizling must erjesztésére

Horváth, Márton (2024) Saccharomyces cerevisiae és kevert élesztőkultúra hatása olaszrizling must erjesztésére. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839469058.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839469058.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839469058_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839469058_szdkivonat1.pdf

Letöltés (98kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839469058; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlész-borász mérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-SZBOR; 839469058.pdf; 839469058_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:27
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szövényi, Áron Pál
T3XC8J
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12559
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése