MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Proteines italpor fejlesztése tejfehérje koncentrátum (MPC) adagolással és fehérjetápérték vizsgálata emésztésszimulációval

Balogh, Vivien (2024) Proteines italpor fejlesztése tejfehérje koncentrátum (MPC) adagolással és fehérjetápérték vizsgálata emésztésszimulációval. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839468536.pdf] Szöveg
839468536.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 26 December 2029.

Letöltés (1MB)
[thumbnail of 839468536_szdkivonat1.pdf] Szöveg
839468536_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 26 December 2029.

Letöltés (108kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839468536; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839468536.pdf; 839468536_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 28 Okt 2025 13:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tormási, Judit
RBEBOV
-
Konzulens
Nyulasné Dr. Zeke, Ildikó Csilla
CI43LL
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12546
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése