MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tejsavbaktériumokkal fermentált almalé antimikrobás hatásának vizsgálata

Mocsári, Evelin Lizetta (2024) Tejsavbaktériumokkal fermentált almalé antimikrobás hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839466914.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466914.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839466914_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466914_szdkivonat1.pdf

Letöltés (579kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839466914; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 839466914.pdf; 839466914_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
GHR0L1
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12511
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése