MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Nagy fehérjetartalmú, tojásfehérje alapú termékek fejlesztése sportolók számára

Tölgyesi, Ödön Bálint (2024) Nagy fehérjetartalmú, tojásfehérje alapú termékek fejlesztése sportolók számára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839466770.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466770.pdf

Letöltés (4MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839466770_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466770_szdkivonat1.pdf

Letöltés (210kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839466770; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839466770.pdf; 839466770_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vargáné Dr. Tóth, Adrienn
BFPUG2
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12507
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése