MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Vegán drazsétermékek vitaminokkal való dúsításának lehetőségei

Gyöpös, Szabina (2024) Vegán drazsétermékek vitaminokkal való dúsításának lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839466603.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466603.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839466603_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839466603_szdkivonat1.pdf

Letöltés (149kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839466603; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839466603.pdf; 839466603_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:35
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Lambertné Meretei, Anikó
BLGTM1
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12504
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése