MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Maglisztekkel dúsított gluténmentes tészták fizikai és kémiai vizsgálata

Hartai, Soma Sándor (2024) Maglisztekkel dúsított gluténmentes tészták fizikai és kémiai vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839465465.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465465.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839465465_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465465_szdkivonat1.pdf

Letöltés (312kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839465465; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 839465465.pdf; 839465465_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stefanovitsné Dr. Bányai, Éva
CQGD7C
-
Konzulens
Kaszab, Tímea
AIA8IR
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12478
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése