MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Durum bázisú, hajdinával dúsított száraztészták kémiai és érzékszervi vizsgálatai

Juhász, Viktória (2024) Durum bázisú, hajdinával dúsított száraztészták kémiai és érzékszervi vizsgálatai. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839465251.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465251.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839465251_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465251_szdkivonat1.pdf

Letöltés (187kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839465251; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; B_SZ; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BER-L-HU-ELELM; 839465251.pdf; 839465251_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:39
Intézet: TOVÁBBI KÉPZÉSI HELYEK Beregszász
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
JA8Z4C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12474
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése