MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Enzimkezelt fagyasztott-felengedtetett tojásléből készült piskóta tárolás során bekövetkező változásainak vizsgálata

Nagy, Emília Gréta (2024) Enzimkezelt fagyasztott-felengedtetett tojásléből készült piskóta tárolás során bekövetkező változásainak vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 839465120.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465120.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 839465120_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
839465120_szdkivonat1.pdf

Letöltés (67kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 839465120; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 839465120.pdf; 839465120_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 28 Okt 2025 09:42
Utolsó változtatás: 29 Okt 2025 10:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
H2GCHI
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/12470
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése